Mi się w zasadzie podoba choć nie zwiedziłem jej jeszcze całej tylko czy aby link do Forum na stronie jest dobry?? generalnie odbieram stronkę pozytywnie Pozdrawiam
dzisiaj faktycznie jest tak jak mówisz ale jak ostatnio sprawdzałem to wydawało mi się że link odesłał mnie do forum które było wcześniej, zwróciło moją uwagę przede wszystkim to że tam było duuużo więcej postów których na tym forum nie widze... nie wiem co to za nie wyjaśnione zjawisko miało wtedy miejsce ale pewne jest to że teraz działa jak mówisz
Poprzednie zjawisko to zjawisko przeniesienia forum z pełnego reklam portalu na nasz serwer gdzie mozna mieć dużo więcej opcji i do tego bez reklam. Dlatego teraz trzeba bedzoe powoli odbudować ową liczbę postów, tylko jak widzisz coś nasi koledzy z klubu nie kwapią się do tego chętnie.
Może Fora interneowe nie są juz popularne lub ludzie boją sie publicznie wypowiadać swoich myśli?
................................... FHU Comp-Web Studio computers & web creations
liczba wypowiedzi jest faktycznie rażąca ale cóż zrobić, trzeba czekać może się odmieni ja nie bardzo mogę się wypowiadać w innych tematach gdyż już sporo czasu minęło jak nie byłem na treningu (nad czym z resztą ubolewam) i nie jestem z wszystkim na bieżąco.
Pozdrawiam i zachęcam wszystkich do odwiedzania oraz wypowiadania się na tym forum